Klinkendetaal keyboard
Heldere teksten

Klinkende Taal helpt bij het schrijven van heldere teksten

Klinkende Taal streept aan wat er beter kan Bijvoorbeeld lange zinnen, moeilijke woorden en passieve zinnen. U kiest zelf welke van de suggesties u overneemt, en welke niet. Klinkende Taal helpt, en u blijft aan het roer. U houdt meer tijd over voor de inhoud.

Klinkende Taal borgt Als begrijpelijk schrijven belangrijk is voor uw organisatie, dan is Klinkende Taal het middel om dit blijvend te bereiken. Klinkende Taal is altijd aanwezig, is objectief en werkt efficiënt. Klinkende Taal zorgt voor betere brieven en teksten, èn uiteindelijk ook voor betere schrijvers. De medewerkers leren tijdens hun normale werk.

Leg de lat steeds hoger Veel organisaties voegen in de loop der tijd extra modules toe. De lat gaat omhoog en teksten en schrijvers worden steeds beter. Wij hebben extra modules voor begrijpelijk schrijven, maar ook voor correct schrijven en voor het bewaken van de schrijfhuisstijl. Die modules kunnen we op elk moment toevoegen.

Uw eigen taal Een belangrijke module is WoordenlijstBeheer. Daarmee kan een organisatie zelf zijn lijst van moeilijke en makkelijke woorden bijhouden.