Klinkendetaal keyboard
Spelling

De standaard spellingmodules in tekstverwerkers werken niet goed, bijvoorbeeld bij het herkennen van d/t-fouten en bij los geschreven samenstellingen. 

Klinkende Taal is speciaal gemaakt voor het Nederlands, en is dus goed in deze typische Nederlandse taalkenmerken. En wij houden rekening met uw eigen profiel: Spreekt u Nederlands als tweede taal (NT2), hebt u dyslexie, maakt u veel typefouten, of hebt u veel door computers geproduceerde teksten, bijvoorbeeld OCR-teksten.

Een voorbeeld, NT2. Nederlands is een geweldige taal. Zo hebben wij meer klinkers dan welke andere taal dan ook. Dat heeft ook gevolgen. Buitenlanders kunnen die klinkers niet uit elkaar houden en maken hier dus veel spelfouten in.  Klinkende Taal NT2 houdt rekening met deze specifieke problemen, en ook met andere typische problemen van NT2-sprekers, zoals de/het-fouten en woordvolgorde.

Stelt u zich voor: Elke medewerker in uw organisatie zijn/haar eigen persoonlijke schrijfhulp. En dan ook nog met uw eigen speciale woorden- en samenlijst, toegesneden op uw branche en uw organisatie, die uzelf kunt bijwerken in WoordenlijstBeheer.