Klinkendetaal keyboard
Helder schrijven

U wilt klantgericht zijn, open, transparant Dat is de missie van uw bedrijf of organisatie. U wilt een goede relatie met uw klanten of uw burgers.

Klantgericht zijn begint met communicatie In brieven, mails, op de website, bij de afhandeling van klachten laat u zien dat u de klant begrijpt. De eerste stap daarbij is helder schrijven. Want helder schrijven is klantgericht schrijven.

Daarom hebben we Klinkende Taal gemaakt Klinkende Taal helpt bij het schrijven van heldere teksten. Wij vinden het belangrijk dat al uw teksten helder zijn.  Klinkende Taal helpt bij het schrijven van heldere teksten. En daarmee met het bereiken van uw doelen.

Klinkende Taal is een knop in Word Wij leveren Klinkende Taal als Word Plugin en als Webversie, maar ook in Outlook, Office 365 en ge├»ntegreerd in het CMS van uw website. U drukt op de knop en Klinkende Taal laat zien wat er beter kan in de tekst. Daarnaast geeft Klinkende Taal een beoordeling van het taalniveau: A1-C2. Zo kunt u doelgericht uw tekst verbeteren.

Op deze website leest u wat Klinkende Taal nog meer doet Denkt u ook aan de schrijfhuisstijl van uw organisatie, aan correct schrijven, bewaken van uw eigen terminologie, meten van het resultaat van uw communicatie, management rapportages, ondersteuning van veranderingstrajecten en meer.

Probeer Klinkende Taal zelf op deze site Vraag een demo aan, of maak gebruik van de gratis taalniveau-knop.